Selecteer een pagina

Blog

Leef!

Ik draag een ketting met het woord het Hebreeuwse woord Chai (חי). Dit betekent in het Nederlands ‘Leef!’. Het staat voor mij symbool voor de waarde van het leven en de hoop die daarbij hoort. Leef staat voor mij voor wind door je haren. Spelen binnen en buiten. Stampen in de plassen en genieten van de kleine dingen. Dromen over de toekomst dichtbij en ver weg. Zoals André Hazen jr zong: “Leef alsof de morgen niet bestaat”. Blijf niet te lang in gedachten hangen, maar geniet en leef!
Een goede start!

Een goede start!

Een goede start Even terug naar december 2019. Een maand vol feestdagen en (in onze familie) veeeeel verjaardagen staat weer voor de deur. Een hoop...

Lees meer

Lief

Ghandi zei: ”Be the change you want to see in the world”. Ik wil de wereld graag wat liever maken. Die quote staat daar voor. Als je liefde geeft, krijg je liefde terug.
Lief geeft een heel positief gevoel. Lief is aardig, vriendelijk en zacht. Dat wil ik graag zijn voor mezelf, maar zeker ook voor anderen. Glimlach naar een onbekende en je krijgt een glimlach terug. Probeer het eens en je zal zien dat wereld om je heen verzacht.
Weekdier

Weekdier

Weekdier En toen was het ineens december... Elk jaar weer komen alle maanden natuurlijk weer langs, dus ook december. Ik weet niet hoe het kan, maar...

Lees meer

Duurzaam

Ik vind dat we alles op alles moeten zetten om de klimaatverandering tegen te gaan. Dat is ontzettend belangrijk voor ons leven op aarde nu en straks. Niet alleen voor ons, maar zeker voor de kinderen van mijn kinderen. Maar duurzaam is voor mij meer dan alleen het klimaat en de wereld. Het gaat ook over duurzame relaties. Hoe ga je om met elkaar en hoe bouw je een duurzame relatie op. Het gaat over vertrouwen, vrijheid, vriendschap en verbinding.