Selecteer een pagina

Over

Ik ben geboren en getogen in Apeldoorn. Een heerlijke stad waar ik me thuis voel. Ik woon hier met mijn man Arjan en onze kinderen Jenthe en Jannah. Samen met onze huisdieren vormen wij een typisch “huishouden van Jan Steen”. Er is altijd wat te doen. Van voetbal, naar hockey, afspraken, school, huiswerk maken, vergaderingen, sporten, vrienden, theater, hond uitlaten, tandarts bezoeken, en zo kan ik nog wel doorgaan. Maar ik doe alles met liefde, meestal…

Ik werk momenteel als energieregisseur in Apeldoorn. Ik hoop de mensen te helpen met het verduurzamen van hun leefomgeving. Het gaat over afvalscheiding tot het plaatsen van zonnepanelen en de toekomst van je huis verwarmen. En alles wat erbij hoort. Met name de mensen bewust maken van hun eigen invloed op het klimaat en hun mogelijkheden om hier wat mee te doen trekt mij het meeste aan. Daarnaast ben ik actief in de politiek. Ik ben fractievertegenwoordiger van GroenLinks Apeldoorn. Dit houdt in dat ik met enige regelmaat bij een vergadering aanwezig mag zijn om daar het woord te voeren namens GroenLinks Apeldoorn.

Naast mijn werk ben ik ook bij een aantal initiatieven betrokken, zoals TEDxApeldoorn. Dit jaarlijkse event organiseer ik met een gedreven groep mensen, geheel vrijwillig. Het is een inspiratie event dat uit Amerika komt en waarvan wij de licentie houder zijn. Elk jaar een mooie rij sprekers op het podium, aangekleed met bijzonder theater, muziek en goed eten.

Zoals veel ouders heb ik dus een druk, maar gezellig leven. Soms zo druk dat ik vergeet te genieten van alles om ons heen. Helaas ben ik daardoor in 2013 door een burn-out even uit de running geweest. Dat was pittig, maar ik heb er van geleerd. Tenminste dat dacht ik. Totdat ik in 2019 weer tegen mijn grenzen aanliep. Ik heb wat zaken anders ingeregeld en probeer meer tijd voor mezelf en mijn gezin in te bouwen. Door deze blog wil ik meer stil staan en vertellen over wat ik zie en wat ik meemaak. Geen perfecte gezinsverhalen ofzo, gewoon over het leven en wat ik er allemaal tegenkom. Wie weet inspireert het jou. Veel leesplezier!

“Laten we samen stilstaan bij wat er is.”

Mijn blogs

Een goede start!

Een goede start!

Een goede start Even terug naar december 2019. Een maand vol feestdagen en (in onze familie) veeeeel verjaardagen staat weer voor de deur. Een hoop...

Lees meer